Fredag, lördag, söndag!

Fredag: Bestämde mig för att dra ut och festa med Nathalie och några andra. Kvällen började med förfest hos Natta, vid 23 åkte vi till Barcelona och jag blev bannad från det stället resten av mitt liv. Vid 01 tror jag så satte vi oss i en taxi och åkte till älskade slagthuset. Dansade, drack och ringde en massa fyllesamtal är något som hände under kvällen, resten är privat.

Lördag: Pia ringde och väckte mig vid 13, vi skulle ju ha åkt skridskor idag men jag var inte i form till det. Vid 16 gick jag är köpte mig en falafel och gick hem till Pia där jag stannade hela kvällen. Vi kollade på TV, färgade hennes hår och släckte lamporna 20.30. ;D Kom hem vid 01 satte mig här vid datorn och har ännu inte sovit, klockan är liksom 06.40. Ska iaf strax lämna datorn och läsa en liten stund.

Söndag: Idag då. Ska in till Malmömässan med min mamma, det är sci-fi utställningen och min mamma är rätt insatt i såntdär, jag följer mest med för att se alla kändisarna och gå till Twilight-utställningen. Även Edward Furlong kommer vara där, det är najs. Annars vet jag inte vad som kommer hände mer under dagen, kankse träffa Pia?

Ja det var min helg det.

/ Anna ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback