ZzZzZz!

Äntligen har de slutat med lövblåsaren och har kört här ifrån. Nu ska jag bädda ner mig under täcket och sova en timme eller två.

Vi hörs sen.

/ Anna ♥

Johan Glans.

Här kommer några av mina favoriter med Johan Glans, den bästa komikern i Sverige! Titta och njut!






6.00 - och framåt, så satans roligt.

Sista dagen i Mars.

Usch ja vad tiden går, imorgon är det redan April.
Har precis kommit hem från mitt möte, det gick finfint, ska dit imorgon också fast då vid 14, skönt och få sova lite.
Tänka ta mig en powernap nu men parkgubbarna kör med lövblåsare och det gör det hela omöjligt.
Har köpt mig den nya Ramlösan med smak av Mango, värst vad jag har blivit nyttig. Slutat röka och väljer vatten istället för cola, men det är bara en svacka strax sitter jag här med min cola och allt annat skräp.

Vet inte vad som händer idag, ska iaf vara hemma nu under dagen och ta det lugnt, ska kolla på Parlamentet och sådär.
Ikväll ska jag nog träffa Pia, jag får se om jag orkar, är så trött just nu.

/ Anna ♥


Måndag!

Hej på er!

Idag har det inte hänt så mycket, vaknade vid 13, skulle igentligen möta upp Pia och äta frukost men jag försov mig.
Så kl 13 steg jag upp, gick ut i solen med min hund och vi tog en lång promenad. Åt lite frukost och kollade på TV.
Som jag skrev på min bilddagbok så har jag slutat röka, helt och hållet och är väldigt stolt över mig själv, så fort jag känner för en cigg så tar jag ett tuggummi, det hjälper.

Träffa Pia och Emma ikväll, vi kollade på TV och sådär, kom hem vid 21.30 och gick till statoil med min far och köpte choklad som jag var så sugen på. Kollade på ballar av stål som går på kanal 5, så jävla stört. Älskar Martin Soneby, genialisk.
Nu ska jag sitta här en stund och sen måste jag sova, måste lägga mig innan 01 iaf, ska upp tidigt imorgon, ett möte väntar 09.30, usch :(

Nu ska jag äta lite våfflor, med grädde och sylt :D

/ Anna ♥

RUSSELL BRAND
Så satans snygg, makalöst. Måste iaf in till Malmö någon dag och köpa hans bok "My booky wook", får hoppas Sveriges bokhandlar har fått in den och inte är så satans sega som med alla andra böcker.

Green day!


Hejhej!
Håller just nu på att städa mitt rum, jobbigt värre. Rensade bland alla min skivor och fick tag i en CD/DVD av Green day, ett band som man har glömt bort. Satte igång den och rycktes med direkt, sån nostalgi. Kom ihåg för några år sen då jag var hopplöst förälskad i Billy Joe Armstrong, sångaren i Green Day. haha. Nej men detta bandet är faktiskt sjukt bra, hoppas de kommer med en ny skiva snart.

Nej nu ska jag fortsätta städa och sådär.


Mäktigt, bandet vet verkligen hur man underhåller till 110%. (gåshudsvarning)


/ Anna ♥

Fredag, lördag, söndag!

Fredag: Bestämde mig för att dra ut och festa med Nathalie och några andra. Kvällen började med förfest hos Natta, vid 23 åkte vi till Barcelona och jag blev bannad från det stället resten av mitt liv. Vid 01 tror jag så satte vi oss i en taxi och åkte till älskade slagthuset. Dansade, drack och ringde en massa fyllesamtal är något som hände under kvällen, resten är privat.

Lördag: Pia ringde och väckte mig vid 13, vi skulle ju ha åkt skridskor idag men jag var inte i form till det. Vid 16 gick jag är köpte mig en falafel och gick hem till Pia där jag stannade hela kvällen. Vi kollade på TV, färgade hennes hår och släckte lamporna 20.30. ;D Kom hem vid 01 satte mig här vid datorn och har ännu inte sovit, klockan är liksom 06.40. Ska iaf strax lämna datorn och läsa en liten stund.

Söndag: Idag då. Ska in till Malmömässan med min mamma, det är sci-fi utställningen och min mamma är rätt insatt i såntdär, jag följer mest med för att se alla kändisarna och gå till Twilight-utställningen. Även Edward Furlong kommer vara där, det är najs. Annars vet jag inte vad som kommer hände mer under dagen, kankse träffa Pia?

Ja det var min helg det.

/ Anna ♥

Planer inför helgen!

Ja imorgon börjar helgen för oss alla. Jag är riktigt sugen på att dra ut och dansa och festa loss, längesedan nu. Man känner att man måste vara alkholist för en kväll. haha. Isf ska jag ut med Natta, men vi får se om jag har pengar och såntdär. Annars vill jag på bio och se Kenny starfighter. men men vi får se vad som händer.

På lördag ska jag och Pia till ishallen och åka skridskor, senast jag gjorde det så gick jag i 9an, så alla kan vell gissa hur det kommer gå? döden närmar sig. Ska även färga Pias hår, lite ljusa slingor och sen ska vi ha en myskväll med en massa gott och en bra film :)

Nu ska jag störa mig med Natta på msn så hon kan liva upp mitt liv för några timmar, det är hon så bra på.

Jo föresten, akta deklarationen. Fick tillbaka 13.000kr, det är naaaaaaaaaaaaaaaajs!!!!!

/ Anna ♥

Onsdag!

Hej hej.

Idag har jag bara haft en slapp dag, inte gjort ett skit, jo städat men inget annat. skönt.
Jag sitter och oroar mig för Josefine, men jag hoppas att allt blir bra och jag finns här, för jag om någon förstår vad du går igenom. ♥

Sitter vid tv:n och tjillar, kollar på något program om kvinnliga läkare, faktiskt rätt intressant. Det är hemskt när små barn blir sjuka, de borde inte få vara det. :(

Imorgon är det torsdag och jag vet inte vad jag ska göra, måste iaf kolla på Criminal Minds, mer vet jag inte. Vill träffa Nathalie inom en snar framtid så ska se vad hon gör. Til helgen ska jag som sagt åka skridskor med Josefine och Pia men jag vill festa också, kankse på fredag??

Nu ska jag kolla på Role Models, verkar riktigt rolig, min älskade Mc Lovin är med i den, haha.
Vi hörs säkert senare.

/ Anna ♥


Nyklippt.

Det är inte varje natt man klipper håret kan man säga.
Klippte precis håret helt själv, blev riktigt snyggt! Blev rätt mycket, då jag har färgat det X antal gånger för mkt på för kort tid. Men nu är håret lent och mjukt igen.

Nu ska jag ladda ner någon film sen ska jag sova.
Ni får ha det bra så hörs vi imorgon.

/ Anna ♥

Tisdag!

Hej hej!

Kom hem från Pia för 2tm sen, har bara suttit vid teven sen dess. Kollar just nu på Big brother, haha.
Jag vill så gärna vara med i det programet, hade verkligen släppt alla hämningar då!

Fick en massa kläder av Pia idag, några linnen, bh m.m alltid lika kul med nya kläder.
Vi bestämde också att på lördag förmiddag ska vi åka till Kokums och åka skridskor, något man inte gör allt för ofta, Josefine ska också med :D

Kollade på den rätta för rosing innan, äntligen åkte Johan ut, det var banne mig på tiden. Jag håller tummarna för Hugo.
Nu ska jag fortsätta kolla på BB.

Hörs senare

/ Anna ♥

film...

Har precis kollat klart på Spiderman 3, vilken tönt jag är.
Men jag har aldrig haft chansen till att se filmerna så jag laddade ner filmerna och såg de alla :)
Riktigt bra filmer må jag säga. År 2011 kommer det en 4a, det ser jag fram emot :D

Idag har jag inget planerat, skulle igentligen träffat Nathalie en stund, men vaknade så pass sent att det var inte lönt, hon skulle göra en massa annat och sånt. Tror jag ska ringa Pia och se vad hon ska göra idag.

Ikväll är det "Den rätta för Rosing" och "Andra avenyn"

Hörs senare.

/ Anna ♥



Känns bra!

Så nu känns det bätte, ibland får man skriva av sig.
Idag är det söndag, denna veckan har gått så snabbt.
Vet faktiskt inte vad som händer idag, ska nog ringa Pia och se vad hon gör!
Imorgon ska jag fixa en massa roliga saker, vad? Ja det får ni veta sen om allt går vägen.
Nej nu ska jag kolla på slutet av Spider-man, James Franco är såååå snygg.

Vi hörs sen.

/ Anna ♥

dåligt humör..

Idag är jag arg, vissa saker har kommit ifatt mig och till slut rinner bägaren över. Idag har bägaren runnit över och jag är arg som ett bi, jag har lust att slå i sönder något eller slå på dig.
Du är en patetisk liten idiot som försöker visa sig som stark individ men du är så satans svag så du knappt kan stå på benen. Skulle gilla om du slutar gnälla på mitt liv för jag kan mycket väl berätta om saker som inte ens får lämna min läppar.
Så kom inte här och klanka ner på mig när det är du som har stora problem här, när det är du som behöver den verkliga hjälpen. Stackars dig. verkligen.
Skaffa ett liv ffs, biatch.

Invigning!

Igår gick jag och Nathalie till Entré som hade invigning, sjukt mycket folk. Alla gick som sengångare och man blev smått irriterad. Självklart var vi tvunga att inviga självaste Burger King :)
Efter att ha gått där i 2-3tim så fick jag skoskav så jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta, så vi åkte hem till Nathalie, åt igen, pasta med någon sur sås. haha.
Sen satt vi vi datorn och hade sjukt ball, vi försökte också skriva en låt och applåder fick vi ska ni tro (H).
Somnade vell vid 6 skulle jag tro.

Kom hem från Natta vid 1 idag, träffade Pia och var även med henne ikväll, kollade på Så ska det låta, för Måns var med.
Snygg är han då????
Nu är jag hemma och tar det lugnt, är rätt så trött har knappt sovit något de senaste dagrna.
Ska ladda ner någon film och kolla på den tror jag.



/ Anna ♥

Entré

Imorgon har det nya shoppingcentert öppet. Självklart ska jag dit med Nathalie, det kommer bli kul förutom att jag ska upp klockan 10 men det är de värt. Carolina Gynning är där, sjukt härlig människa, men jag hoppas hon inte kommer skrika så mkt. Jag kommer förmodligen åka till Entré som det heter hädanefter och shoppa, triangeln och mobilia är rätt sunkit :(

Just nu spelar jag spel med Nathalie, jag får damp för det går inte som jag vill.
Men det står tre polisbilar utanför mig och blinkar med blåljusen :O de skriker och har sig med någon snubbe. Lite läskigt.

/ Anna ♥


IKEA

Hej hej!
Idag åkte jag med mor min till IKEA, blev en hel del ljus, är helt besatt av det. Älskar deras doftljus som luktar vanilj ;)
Kom hem vid 18 och middag med mamma. Kollade även på handboll, Sverige mötte Montenegro och vi vann såklart.
Efter handbollen och maten bar det av till Pia för att kolla på Grey´s, sentimentalt avsnitt idag. Jag gick hem vid 22 och råkade slå över till tv3 där det gick ett program om bröllop och plötsligt dränktes jag av rädsla och oro inför framtiden.
Visst jag är bara 20, men det är snart dags att gifta sig, skaffa ett bra jobb m.m. Men tänk om man aldrig får uppleva den lyckan av att stå i kyrkan oc allt det där. Äsch, det dröjer några år till hoppas jag, mycket kommer hända tills dess.

Nu sitter jag och kollar på SATC, förstår inte riktigt varför, inte alls någon som fångar mitt intresse, men strax börjar Bg brother och det fångar verkligen mitt intresse :D

Ha det bra!

/ Anna ♥

tjolahopp

Tisdag idag ja, eller ja nu är det onsdagsnatt klockan är halv 3.
Har varit med Pia idag, tog en skön vårpromenad, man blir så glad när solen lyser.
Sen kollade vi på "Den rätta för Rosing", Johan är en idiot, konstigt att han inte åker ut med huvudet före. Kollade på Andra Avenyn, sen gick jag hem.

Kollade på Big brother så jädrans kul, synd att det inte går mer. Jag hoppas att de drar igång en ny säsong, då ska jag lätt söka in, gillar såntdär när man ska bli instängd och blir helt isolerad från omvärlden.

Nu ska jag ta en cigg och sen ska jag sova, imorgon blir det IKEA med mor min.

/ Anna ♥

:(

Vänner ersätter mig med andra vänner och sen är det inte som att jag finns mer i deras värld, ska det vara så?

Måndag!

Hej allihopa :)

Idag har jag gjort en massa känns det som. Väktes vid 11 av att Pia ringde, hon bad mig följa med till hennes skola och hämta hennes studentsaker och som en tjänst tillbaka följde hon med mig. Lämnade tillbaka alla min böcker och hämtade min studentmössa, sjukt fin. Men den ska skickas tillbaka och jag kommer blir 1500kr rikare och då ska det festas :)
Träffade även Sara i Trelleborg där Pias skola ligger, riktigt kul och träffa henne igen :D
Kom hem vid 14, hjälpte mamma städa lite och sen åkte vi in till Malmö. Köpte hundmat til hundarna och doftljus till mig.
Gick till Pia efter maten och vi kollade på Twilight, underbaaaaaaaaaaaaaart!

Nu skulle jag igentligen kolla på ballar av stål på kanal5 men mamma härskar över tv:n idag så jag får se det på webbtv imorgon. Kankse dags att fixa kanaler på min tv.

Vi hörs senare.

/ Anna ♥

Jag har börjat gilla mitt röda hår riktigt mkt...

Lördag!

Idag är det lördag och jag känner för att festa till det riktigt rejält.
Blir förmodligen Wonk med Josefine om hon mår bättre. Det kommer vara ös där, speciellt nu efter finalen i melodifestivalen!
Om det inte blir utgång så vet jag inte vad jag gör, då går jag banne mig ut själv. hehe.

Mamma och pappa kom hem från Danmark för 1tim sen. De hade köpt sprit, det tillhör ju en danmarksresa typ.
Fick även Nivea shampoo, helt underbart och mitt hår får förmodligen en bättre lyster och min röda färg blir nog inte så skrikig som den är just nu.

Nej, nu ska jag lyssna på musik och dricka min cola :)

/ Anna ♥



Städar!

Ja just nu städar jag mitt rum, det ser ut som en bomb har smällt här, men jag börjar få ordning på det :) Jag lyssnar även på Brittans skiva, man blir så glad av den :)

Visst är det gulligt som 20åring att ha en nalle i sängen. Jag fick den av Nathalie för 2år sen typ :)


/ Anna ♥

Fredag!

Idag är det Fredag men det visste alla redan typ.
Händer inte så mycket idag, ska träffa Pia ikväll och kolla film, fram tills dess ska jag städa mitt rum, då menar jag storstäda från golv till tak.

Jag är helt besatt av The killers nya album, går inte att sluta lyssna på deras låtar. :)

Skriver sen.

/ Anna ♥

Hårfärg

Hej!

Är hos min bästa vän Christopher just nu.
Han ringde innan och undrade om jag kunde färga hans hår till blondt, klart jag ställer upp!
Vi får se hur det blir, kankse en katastrof. :p

The Killers - Spaceman, lyssna på den. Riktigt jävla bra!

Vi hörs sen

/ Anna ♥

Min älskade bejbi ♥

Vänner

Jag har vänner jag litar på till 100% sen har jag de andra som jag inte litar på de jag inte berättar något för.
Det känns ibland som att mina trognaste vänner ljuger för mig, vill inte träffa mig och liknande.
Men om det är något som är fel som gör att ni ljuger eller något annat, så berätta det iställer för att såra mig.
Jaja, nu ska jag inte bli så sentimental.

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade 19.00 ikväll, heeeeelt sjukt.
Kollade på tv och sen satte jag mig här. No life.
Strax ska jag kolla på film tror jag, sen sova.
Imorgon är det möte på min skola, eller ja jag går inte där så jag vet inte varför jag ska dit.
Måste ändå lämna in alla mina böcker innan de jagar mig för det.

Vi hörs kankse sen, eller imorgon.

/ Anna ♥

Robert Pattinson

Vad tycker ni, är han inte vacker som en ängel?

Sovmorgon deluxe.

Tänkte slänga in ett bloggilägg nu då jag inte har hunnit det under dagen.
Somnade halv 8 imorse, måste sluta kolla på Twilight alltid. Den filmen är som ett beroende, minst en dos om dagen.
Vaknade sedan vid halv 4, sjukt.
Gick och solade med Pia och sen umgicks vi tills hon skulle träna.
Kollade på den rätta för rosing ikväll, förstår inte vad Johan gör kvar? :o, helt seriöst vem är han?
Kollade sedan på mitt älskade Andra avenyn. Bestämde mig sen för att kolla på film med min bror, blev Get smart, en riktigt rolig film, precis min humor. Var inne på youtube innan och sökte på Sunes jul, på den där Rudolf ska göra knäck, jag skratta tills jag storbölade. Finns inget roligare.
På torsdag kl 15 är det premiär för Britneys nya video till If you seek Amy, tror säkerligen att den blir riktigt bra och sexig :D
Nu ska jag läsa och sen ska jag sova.

/ Anna ♥


Måndag

Idag har det inte hänt så mkt, vaknade vid halv två av att telefonen ringde, jag hade missat mitt möte i skolan men fick en ny tid. Har solat med Pia, börjar få en fin brun färg. Sen har jag läst min bok, lagat mat och kollat på TV. Gick hem till Pia vid kvart i nio, kollade på CSI och snackade skit. Imorgon ska jag upp tidigt, ska till veterinären än en gång med min hund. :( Men nu ska jag kolla på film men först måste jag lyssna på denna underbara låt.
Ni kan också lyssna, det är Robet Pattinsons ljuva stämma

http://www.youtube.com/watch?v=un3xDuaHOpE

/ Anna ♥


halv 3

Ja klockan är halv tre och jag är fortfarande vaken, förvånar det någon?
Ska strax läsa min bok och sen sova, men först ska jag berätta om min kväll.
Har suttit hemma idag också då ingen ville följa med ut och festa, tråkmånsar.
Kollade på melodifestivalen, fel låtar vann, men svenska folket fattar inget och röstar så fel.
Lili & Sussy hade lätt ägt allt i Moskva. men men.
Jag håller tummarna för Måns och E.M.D.
Kollade på Bad company sen, sjukt bra film.
Sen satte jag mig här och har inte kommit längre.
Nu ska jag läsa.

Hörs imorgon

/ Anna ♥

hejdär

Så nu är min kväll nästan slut ska strax krypa ner i min säng och läsa mig bok, totalt beroendeframkallande man vill bara läsa läsa läsa.
Hade som sagt myskväll ikväll, kollade på Let's dance, skam att Niklas åkte ut om någon ska ut så är det pensionärskatan Elisabeth, hon kommer ju in med rolator och går istället för att dansa.
Kollade även på The shinning, har aldrig sett hela men gjorde det idag, riktigt bra film. Jack Nicholson kan verkligen se störd ut.
Till sist såg jag att tv400 visade Big brother sen 2003, då Linda Rosing var med, självklart spenderade jag 2tim till att kolla på det. Synd att det inte går med för jag hade lätt sökt in. Har alltid velat vara med där och se vad för dumma saker man hittar på när man är rastlös.

Nej nu ska jag börja läsa.
Vi hörs imorgon.

/ Anna ♥

MIN ÄLSKADE BOK

Myskväll.

Ikväll blir det en myskväll med familjen, på med mjukisbrallorna och en stor mysig tröja och sätta sig framför tv:n.
Har färgat håret med avfärgningsmedel och nu ser jag ut som ett troll, men det ska in en annan färg sen, får se om jag gör det imorgon eller senare ikväll.

Åt precis middag, korv och pommes. Det är förjävla gott och stark senap ska det vara till det ända negativa med den starka senapen är att den går upp i min näsa så jag blir helt fucked :P svårt att förklara. Nu ska jag ta min broders han och gå till toppen och handla något gott, sjukt sugen på chilinötter :)

/ Anna ♥

Fredag

Idag är det en tråkig dag, har kännt det enda sen jag vaknade.
Är riktigt sugen på att festa imorgon men ingen vill med, så satans tråkigt. Jag nästan överväger att gå ut själv.
Ikväll händer inget speciellt, sitta hemma och kolla på tv skulle jag tro eller någon film.
Ska strax ut och gå med mina hundar och sen ska jag ta en skön dusch och vakna till liv.
Vad ska ni göra i helgen?

/ Anna ♥

TOPP 5!

Satt och tänkte på alla snygga killar som finns runt om i världen och om jag skulle rabbla upp alla hade det tagit mig flera dagar så därför gör jag en topp 5 här :D Bedöm själva, människor säger att min smak är konstig men vafan, då får jag killarna själv.

1, Fredrik Wikingsson. - Om jag hade fått gifta mig med en känd hade det utan tvekan blivit han. Han är smart, allmänbildad, rolig och den vackraste människan jag någonsin skådat. Han har allt jag söker hos en kille ibland har det till och med gått överstyr då jag jämför killar med honom.

2, Robert Pattinson - Känd som Edward Cullen i Twilight. Denna man, det finns inga ord för hur vacker han är, hans ögon, hans hår, hans kropp och att han sjunger som en gud gör inte saken lättare.
Man kan ju inte tycka något annat om honom.

3, Michael Pitt - Känd från filmerna Funny games, iskallt mord och Last days. Det som är så finnt hos denna mannen är hans läppar, omöjliga att motstå. Han är en underbar skådespelare och hans ögon och blick kan få alla flickor knäsvaga. Att han är snygg är bara ett fett plus.

4, Matthew Gray Gubler - Här kan ingen förstå mig, ingen har gjort det än sålänge.
Jag tycker denna man är fruktansvärt vacker, ett änglaface och skulle kunna resa land och riken runt för att se honom irl. Han spelar den sjukt smarta läkaren Dr. Spencer Reid i Criminal Minds som går på kanal 5 och jag är svag för smarta människor. Är killar smarta så faller jag direkt.

5, Jake Gyllenhaal - Jag kan erkänna att jag var näst intill besatt av denna man ett tag. Efter att ha sett honom i en av de bästa filmerna jag någonsin sett så föll jag direkt. Hans ögon är som hundvalpars och hans röst är som sänd från ovan, hans kropp är en gåva från ovan. Han är så satans snygg.

Nytt jobb!

Idag var jag på anställningsintervju och det gick skitbra, jag fick jobbet och börjar i April :)
Mitt liv börjar verkligen ordna upp sig och jag är stolt över mig själv.
Nu håller jag tummarna för jobbet i Israel som au pair.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, mest suttit vid datorn och läst min älskade bok, "om jag kunde drömma" mer känd som twilight. Jag är inte den som brukar läsa böcker, nästan aldrig, men denna boken är verkligen beroendeframkallande, läste i över 4tim i sträck igår, tiden bara for iväg. Jag rekomenderar denna boken till er alla.
Imorgon ska jag till Trelleborg och storhandla mat och jag ska köpa hårfärg, gissa vilken färg?
Nu ska jag forstätta kolla på Medium som går på 4an just nu och äta mina goda tortilla chips.
Vi hörs senare.

/ Anna ♥

Min nya arbetsplats :)

Tisdag!

Hej!

Har precis kollat på Andra avenyn och druckit apelsinjuice.
Färgade håret innan, skulle bli typ rött/mahogny men jag tyckte inte det blev sån stor skillnad från mitt svarta :(
Läst mina mail idag, kallad till anställningsintervju på torsdag till den nya stadion i Malmö, Swedbank stadion. Så vi får se hur det går :)
Ska även skicka ett personligt mail till Annika i Israel, har ju sökt Au pair jobb där, spännande.
Var och solade innan med Pia, sola är ett måste såhär i vintertid man vill inte se ut som ett vandrande lik.
Lagade även god mat till familjen, chili concarna blev det. Riktigt smarigt.
Nu ska jag ut med min hundar och gå en lång kvällsprommednad. skönt att rensa huvudet ibland.
Vi hörs kankse sen, eller så skriver jag imorgon.

/ Anna ♥

Ny vecka!

Så då var det måndag igen, starten på en ny vecka. Tiden går för fort.
Denna veckan har jag inte så mycket inplanerat, ska till veterinären imorgon med min hund som inte mår bra.
Han har feber och är inte glad mer :( Hoppas att det inte är något allvarligt.
Idag känner jag mig slö och vill mest ligga i min säng hela dagen, kan bero på att jag kom i säng 05 imorse och gick upp halv 11.
I veckan ska jag också hinna med att söka jobb, eller hinna med, det är ett krav. Trött på mitt liv som arbetslös och att behöva be min föräldrar om pengar till allt. Så nu blir det andra bullar. Håller ändå tummarna för jobbet på båtarna.
Har kollat på lite jobb i Norge och Portugal men det känns mer som en dröm att jobba i portugal än verklighet.
Nu ska jag nog ta en powenap och återhämta krafterna.
Vi hörs senare

/ Anna ♥

Söndag!

Igår var det fest för hela slanten.
Började hemma hos Josefine med lite vin och melodifestivalen, gick sedan till Pappagallo och drack lite. Vid 23 tog vi taxi till Gustaf och gick till Barcelona, trevligt place, underbara människor. Vid 01 drog vi in till Wonk och festade till natt blev dag :)
Följde med mina älskade vänner, Aris och Nikolaj till Mcdonalds och åt, körde sedan Aris en kundvagn hem och där somnade vi gott.

Idag åkte jag hem till Vellinge vid 13.00, kom hem och sov en liten stund. Åt thaimat och gick till Pia.
Nu är jag hemma och ska nog sätta på en film och krypa ner under täcket. Låter frästande.

Vad har ni gjort i helgen?

Jag & Aris en kall natt på mcdonalds.


/ Anna ♥